Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

NK Dunav Sotin i BK Dunav Sotin prikupili 3.000 kn za Vodotoranj

Donacija za Vodotoranj Donacija za Vodotoranj Foto: Vedran Vuleta

Zamjeniku gradonačelnika grada Vukovara, Marijanu Pavličeku,  na svečanom prijemu u njegovom uredu, uručene su nove donacije za obnovu i prenamjenu vukovarskog Vodotornja.

Prošlog mjeseca u Sotinu su održani memorijalni turniri u spomen na žrtve Sotina u Domovinskom ratu, a članovi Boćarskog kluba Dunav iz Sotina i Nogometnog kluba Dunav Sotin, prikupljali su novce od ulaznica te ih namijenili za projekt Vukovarski Vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva.

– Želim zahvaliti svima koji su sudjelovali na ovim turnirima i donirali sredstva za Vodotoranj. Ovo pokazuje da akcija ima pravi efekt, a to je hrvatsko zajedništvo i u Hrvatskoj i u dijaspori. Prikupljeno je gotovo 10 milijuna kuna. Imamo još nekoliko gradova koji su obećali da će sukladno rebalansu proračuna donirati određena sredstva. Vjerujem da ćemo prikupiti veći dio potrebnog iznosa, a ostatak ćemo pokriti iz sredstava Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara. Uskoro bi trebali krenuti u javnu nabavu za pronalazak izvođača radova, a krajem godine s radovima na sanaciji i prenamjeni Vodotornja – rekao je Pavliček.

Dami Sovar, predsjednik Športskog nogometnog kluba Dunav Sotin izrazio je zadovoljstvo da su oba kluba dala svoj skromni doprinos ovo akciji i rekao da je svaki klub prikupio 1.500 kn koje su s zadovoljstvom predane zamjeniku gradonačelnika. 

Pročitano 2716 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI