Ispiši ovu stranicu

Članovi Facebook grupe "Boar hunters" prikupili 6.500 kn za obnovu vodotornja

Članovi Facebook grupe "Boar hunters" uručuju donaciju Članovi Facebook grupe "Boar hunters" uručuju donaciju

Akcija prikupljanja sredstava za projekt „Vukovarski Vodotoranj – Simbol hrvatskog zajedništva" dobila je i svoje donatore iz virtualnog svijeta.

Članovi Facebook grupe „Boar hunters" iz cijele Hrvatske organizirali su preko iste prikupljanje sredstava za obnovu vukovarskog vodotornja. Kažu, odaziv je bio velik, visina iznosa nije bila važna, ali je zato dobra volja rezultirala prikupljenim iznosom od 6.500 kuna, koju su članovi, na čelu s voditeljem grupe Zlatkom Takačem uručili pročelnici UO za kulturu i turizam Marini Sekulić, i pročelnici UO za društvene djelatnosti Ani Živanović tijekom boravka u Vukovaru.

 

Grupa broji 1240 Facebook članova, od kojih je aktivno 300-400 lovaca. U donaciji su sudjelovali lovci iz grupe koji su osjetili potrebu da sa skromnim iznosom doprinesu realizaciji projekta. Slične akcije članovi ove zanimljive grupe provode često, a do sada su prikupili novac za operaciju bolesnog dječaka, redovno sudjeluju u eko akcijama, provode peticije, a ovom zadnjom su još jednom pokazali snagu virtualnog zajedništva na djelu.

Pročitano 1859 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI