Ispiši ovu stranicu

100.000 kuna za Vodotoranj donirala Hrvatska diskografska udruga

Predaja donacije od 100 tisuća kuna Predaja donacije od 100 tisuća kuna F: K.gojani

Delegacija Hrvatske diskografske udruge i Udruga za zaštitu, prikupljanje i raspodjelu naknada fonogramskih prava uručili su gradonačelniku grada Vukovara Ivanu Penavi vrijednu donaciju u iznosi od 100 tisuća kuna za obnovu vukovarskog Vodotornja.

Vukovarski gradonačelnik istaknuo je kako ga svakim danom čine sretnim pokazatelji hrvatskog zajedništva, koje svjedoči i pristiglom donacijom te kako mu je iznimno drago što se veći broj diskografa udružio i odlučio svojom donacijom doprinjeti obnovi vukovarskog Vodotornja. – Cilj koji smo osmislili i poruka koju danas šaljemo iz Vukovara svi zajedno je upravo volja i snaga okupljena oko vukovarskog Vodotornja - rekao je Penava, dodavši  kako su iznimno zadovoljni dosadašnjim prikupljenim donacijama i tijekom akcije te kako je prikupljeno preko 10 miliona kuna. - Brojka ljudi koji su se uključili u akciju prikupljanja sredstava je ono što je nadmašilo naša očekivanja. Smisao akcije nije samo prikupiti novac, veći i ujediniti hrvatski narod, a to uspijevamo i to je put kojim trebamo ići - zaključio je Penava.

Predsjednik Hrvatske diskografske Udruge Želimir Babogredac naglasio je kako je lijepo doći posjetiti Vukovar i vidjeti kako se sve odvija prema dobrom putu. – Odlučili smo ovom skromnom donacijom od 100 tisuća kuna doprinijeti  što bržoj obnovi Vodotornja, simbola obrane cijele Hrvatske te se nadam kako ćemo se uskoro svi zajedno naći na otvorenju. Babogredac je istaknuo kako su ovom donacijom htjeli biti dio zajedničke akcije, koja je akcija cijelog naroda i države - zaključio je Babogredac.

Pročitano 1405 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI