Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 102
Ispiši ovu stranicu

Održan seminar članicama Hrvatske gospodarske komore

U Županijskoj komori Vukovar održan je seminar pod nazivom „Računovodstveni i porezni postupci – priprema za završni račun i PDV u poslovanju s tuzemstvom. Seminar je organizirala Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom komorom poreznih savjetnika u cilju pružanja podrške članicama Hrvatske gospodarske komore u unapređenju poslovanja.


Potpredsjednica Hrvatske komore poreznih savjetnika Vlasta Roška, rekla je kako su se dotaknuli teme računovodstvenih i poreznih postupaka – priprema za završni račun zato što je vrijeme kada se trgovačka društvo počinju pripremati za izradu financijskih izvještaja. – Rekli smo što se sve treba napraviti u pripremama za završni račun s računovodstvenog i poreznog aspekta. – Rekla je Roška

Druga tema bila je PDV u tuzemstvu. – Većina trgovačkih društava radi na području Hrvatske, a otkako smo pristupili Europskoj Uniji, mnogi se orijentiraju na poslovanje s Europskom Unijom i zaboravljaju domaći aspekt gdje većina poduzetnika i radi. – Objasnila je Roška, dodavši kako u ovom dijelu nije bilo puno riječi o poreznoj reformi  te da će o njoj govoriti tek kad bude konačno prihvaćena, u nekim od slijedećih edukacija.

Pročitano 1311 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI