Ispiši ovu stranicu

Obilježen Dan dječjih vrtića grada Vukovara

Obilježen Dan dječjih vrtića grada Vukovara Obilježen Dan dječjih vrtića grada Vukovara F: K. Gojani

U središtu grada obilježen je Dan dječjih vrtića grada Vukovara, a u sklopu obilježavanja Dana grada Vukovara održali su manifestaciju pod nazivom „Jesmo mali, al smo važni“ u organizaciji dječjeg vrtića Vukovar 1.

Program je započeo predstavljanjem predškolskih skupina vrtića i to pjesmom, plesom i predstavama. Ravnateljice Dječjeg vrtića Vukovar 1 Mirjana Kulić istaknula je kako  dječji vrtić tradicionalno sudjeluje na obilježavanju Dana grada Vukovara.
– Zahvaljujem se gradu Vukovaru koji nesebično skrbi za svoje najmlađe i na ovaj način mi našem gradu vraćamo pjesmom, igrom i veseljem. Sudjelovalo je 200-tinjak djece starijih skupina dječjeg vrtića Vukovar 1, rekla je Kulić.
Dječji vrtić Vukovar 1 broji 520 upisane djece od navršene jedne do 7 godina života i oko 60 djece u programu predškole.
Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović je naglasila kako se dječji vrtići svake godine uključuju u program obilježavanja dana grada putem javnog poziva.
– Gradu na dar su poklonili jedan prekrasan program koji je obavijen dječjim osmjesima, a to je ono najvažnije što želimo vidjeti u našem gradu kako bi i dalje imali lijepu budućnost, zaključila je Živanović.
Uz pregršt dječjeg smijeha, veselja i šarenila kojim su ispunili središte grada, nije nedostajalo niti pjesme i plesa. Nakon što su se vukovarski mališani predstavili svojim predstavama uslijedile su natjecateljske igre. I ove godine su uspjeli pokazati kako su upravo oni budućnost ovoga grada. 

Pročitano 1719 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI