Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U Udruzi Vukovarski leptirići održan edukacijski program

U prostorijama Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići održan je edukacijski program " Poštujte naše znakove- Imamo pravo na sigurnost" . Program su organizirali Policijska uprava vukovarsko-srijemska i Vijeće za prevenciju Grada Vukovara uz potporu Ravnateljstva policije te u suradnji s  partnerima –Jumicar i Croatia Film-om,.  

-Organiziranjem ove interaktivne radionice željeli smo doprinijeti poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom, ublažavanju posljedica socijalne isključenosti te promicanje njihovih prava na sigurnost, a posebice svladavanja svakodnevnih prometnih situacija, kazala je Sandra Veber voditeljica Službe prevencije u Ravnateljstvu policije.

Nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček.

Aktivnost provodi se u sklopu rada Vijeća za prevenciju Grada Vukovara te u skladu s Programom preventivnih i proaktivnih aktivnosti policije i partnera usmjerenih na poboljšanje stanja sigurnosti na području grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije. Također ove aktivnosti  provode se u skladu s Nacionalnom strategijom izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2017. do 2020. kao i Nacionalnim programom sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske od 2011. do 2020.

Pročitano 1058 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI