Ispiši ovu stranicu

Norijada 2019. u Vukovaru

Norijada 2019. održat će se u srijedu 22. svibnja na šetnici u Ulici J.J. Strossmayera u Vukovaru s početkom u 12,00 sati.

U okviru ovog programa naši maturanti skupa će zaplesati tradicionalni francuski Quadrilla ples i time obilježili završetak svojeg srednjoškolskog obrazovanja, a očekuje se sudjelovanje njih 200 iz naše četiri srednje škole: Gimnazija Vukovar, Tehnička škola Nikole Tesle, Ekonomska škola Vukovar i Strukovna škola Vukovar.

Grad Vukovar za projekt „Norijada 2019." izdvojio je iz Proračuna 60.000,00kn te je osim obuke plesa osigurao prigodne majice i kišobrane za naše maturante, kao i prijevoz maturanata na generalne probe. Gradsko društvo Crvenog križa Vukovar kao partner u provedbi projekta osiguralo je doručak i vodu za maturante te dežurstvo volontera za pružanje prve pomoći dok je za obuku naših maturanata zadužena Agencija Koncert iz Osijeka.

U organizaciji Vijeća za prevenciju Grada Vukovara, Policijske uprave vukovarsko-srijemske i partnera, uz potporu Ravnateljstva policije održat će se i promocija policijskog zanimanja, preventivna edukativna aktivnost u okviru nacionalnog programa aktivnosti za sprječavanje ovisnosti među mladima kao i poticanje na pozitivne stilove života s ciljem izgradnje kulture dijaloga, tolerancije i nenasilja.
U duhu zdravog i sigurnog okruženja mlade će sa svojim glazbenim nastupom razveseliti popularna glazbena grupa Pravila igre.

Pozivamo naše sugrađane da svojim dolaskom isprate naše maturante!

Pročitano 1476 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI