Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Komunalac najavio novine za ukope

U gradskoj tvrtki Komunalac organizacija posla je prilagođena novonastaloj situaciji u Hrvatskoj u odnosu na koronavirus no krajnji korisnici usluga to ne bi trebali osjetiti, rekao je direktor Komunalca Igor Štrangarević.


On je naglasio kako su od danas na snazi novine koje se odnose na pokope na vukovarskim grobljima.

-Postupamo sukladno mjerama koje je preporučio Županijski stožer civilne zaštite. Ograničili smo broj sudionika na pokopima. Izričito iz Odluke Županijskog stožera civilne zaštite smještaj pokojnika će se organizirati u prostoru, bez nazočnosti drugih osoba. Sat vremena prije obreda pokopa u mrtvačnici je dozvoljena nazočnost samo najuže rodbine, u isto vrijeme do pet osoba. Nakon završetka ukopa prostor mrtvačnice će se dezinficirati od strane ovlaštenih osoba. Ukopi će se održavati u razmacima od najmanje dva sata, a za zadržavanje na vanjskim prostorima vrijedi odluka o mjerama društvenih okupljanja koje je izdao Nacionalni stožer civilne zaštite -rekao je Štrangarević.

Novina je i zatvaranje  dječjih igrališta u Vukovaru dodaje direktor Komunalca.

-Također od danas sukladno odluci Nacionalnoga stožera civilne zaštite  zatvaraju  se sva dječja igrališta na području Vukovara, a ostale aktivnosti se obavljaju neometano- naglasio je Štrangarević.

Pročitano 763 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI