Ispiši ovu stranicu

Održana sjednica Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a

U Vukovaru je održana sjednica Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a na kojoj su donesene odluke o proširenju Povjerenstva, stvaranju operativnih temeljnih organizacija u svim dijelovima grada i imenovanju koordinatora za predstojeće parlamentarne izbore.

– Nakon 22 godine vidjeli smo ujedinjene frakcije HDZ-a, utemeljitelje i osnivače i ljude koji su bili na neki način isključeni. Samim time pitanje poput postoji li još HDZ u gradu Vukovaru postaje bespredmetno. Stvorena je sinergija, zajedništvo i jedinstvo – rekao je povjerenik GO HDZ-a Nikola Mažar dodajući kako vukovarski HDZ broji oko stotinjak novih članova stranke, navodeći kako se isto toliko osoba i ranije, izlaskom Ivana Penave, iščlanulo iz te iste stranke – Poštujemo odluku gradonačelnika Penave, svatko ima pravo na izbor. Žao mi je što se možda nisu iskoristile sve statutarne mogućnosti koje HDZ nudi, međutim mi nastavljamo svojim putem, a na građanima je da u narednom vremenu prosude tko donosi razvoj, mir, stabilnost i zajedništvo – zaključuje Mažar.

Ravnateljica Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar Vesna Bosanac napomenula je kako se u HDZ učlanila još 1992. godine i kako niti u jednom trenutku nije izašla iz stranke – Vjerujem u mlade ljude koji entuzijastično nastavljaju voditi stranku, ali isto tako moram reći da mi je žao što je iz stranke izašao gradonačelnik Penava zajedno sa ostalim članovima. Uvijek smo ga podržavali jer je radio dobro za grad Vukovar kao član HDZ-a, ali ne podržavam način i vrijeme u kojemu je izašao, mislim na parlamentarne izbore koji su pred nama – rekla je Bosanac dodajući kako je ponosna što je u vrijeme Vlade HDZ-a Opća županijska bolnica Vukovar i bolnica hrvatskih veterana postala Nacionalna memorijalna bolnica Vukovar.

Pročitano 872 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI