Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Navijači BBB u Vukovaru prosvjedovali protiv represije policije

Navijači BBB u Vukovaru prosvjedovali protiv represije policije Foto: Press.032
Skupina od 80-ak pripadnika navijačke skupine BBB u subotu je mirno prosvjedovala u Vukovaru.
Navijači iz Vukovara i okolnih mjesta u skupinama su prolazili ulicama grada, pored policijske postaje i uputili se prema Vukovarskom vodotornju i ostalim znamenitim mjestima Vukovara. Glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske županije Dragoslav Živković kazao je kako se prosvjed održao mirno i bez ikakvog narušavanja javnog reda i mira kao niti bilo kakvog uzvikivanja.
- Prosvjed nije bio najavljen, ali su iz policije prema svima razmjerni te su događaj pravodobno evidentirali, zabilježili i pratili. Nije bilo izgreda niti narušavanja javnog reda i mira. Navijači su mirno obilazili grad, noseći pritom samo jedan transparent, ali bez uzvikivanja te narušavanja javnog reda i mira. Kretali su se u manjim skupinama dok su se jedino svi zajedno skupili prilikom kolektivnog fotografiranja - rekao je Živković.
Prema neslužbenim informacijama iz navijačkih krugova BBB prosvjeduju protiv represije policije.
Najvjerojatniji povod je nedavno određivanje jednomjesečnog pritvora za dvojicu pripadnika vukovarskih BBB.
Podsjećamo, kako je policija tada izvijestila javnost kako su oni prethodno, u policijskoj postaji, fizički nasrnuli na policiju poslije čega su protiv njih primijenjena sredstva prisile koja je načelnik PU proglasio opravdanim.
U istom se iz navijačkih krugova moglo čuti kako je policija, bez povoda, fizički nasrnula na dvojicu navijača radi čega su oni potom zatražili i liječničku pomoć.
Pročitano 827 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI