Ispiši ovu stranicu

Buran vikend u prometu, tri osobe lakše ozlijeđene

Arhiva Arhiva

Iz Policijske uprave Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako su proteklog vikenda evidentirali sedam slučajeva kršenja mjera samoizolacije, a počiniteljima su izdani prekršajni nalozi sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

U noći s 8. na 9. travnja u Otoku  oštećen je radni stroj kojemu je korisnik 46-godišnjak iz Ivankova, a stroj je angažiran za projekt poboljšanja vodno komunalne infrastrukture. Policija je očevidom utvrdila da je radnom stroju razbijeno vjetrobransko staklo te su mu uništeni strojni elektronski kablovi. Policijski službenici  10. travnja pronašli su i kriminalistički istražili 39-godišnjaka iz Otoka za kojeg je utvrđeno da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, zbog čega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Iste noći u Retkovcima  iz osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka, koje je bilo parkirano u dvorištu obiteljske kuće, otuđen je novac, zbog čega je 39-godišnjak iz Retkovaca podnio kaznenu prijavu te je prijavio materijalnu štetu na svom automobilu. Policija je provela očevid te su u tijeku izvidi.

Tijekom vikenda, od 9. do 11. travnja 2021. godine dogodilo se 6 prometnih nesreća.
U dvije prometne nesreće u Vukovaru zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila u prometnom toku tri osobe su lakše ozlijeđene.  Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Vinkovcima, Privlaci, Županji te na autocesti A3.
U periodu od 9. do 11. travnja Policijski službenici su zatekli 10 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2,11 g/kg zabilježena je kod 32-godišnjeg vozača u Vukovaru koji je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
Stacionarne kamere zabilježile su 119 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, najviše na državnoj cesti D2 kod Bobote, 57 prekršaja.

Pročitano 633 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI