Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

30 milijuna kuna za cestovnu infrastrukturu

30 milijuna kuna za cestovnu infrastrukturu Foto: J. Vrdoljak

U protekle četiri godine u cestovnu infrastrukturu na području Vukovarsko-srijemske županije, uloženo je 278 milijuna kuna, a riječ je o kapitalnim projektima, rečeno je na radnom sastanku župana bože Galića s rukovoditeljem Poslovne jedinice Hrvatskih cesta u Osijeku, Goranom Martinovićem.

U našoj županiji su trenutno aktivni projekti u vrijednosti 30 milijuna kuna.

- Uskoro kreće sanacija ceste D-55 od Županje do graničnog prijelaza s BiH, slijedi izgradnja kružnog toka u Ivankovu vrijednog 4 milijuna kuna, izgradnja kružnog toka u Vukovaru ispred OŠ Antuna Bauera vrijednog 5,5 milijuna kuna. Također kreće sanacija ceste D-2 od Sotina do Opatovca vrijednosti 20 milijuna kuna, rekonstrukcija ceste D-46 od Đurđanaca do Vođinaca u vrijednosti 57 milijuna kuna. U planu nabave Hrvatskih cesta je 90 milijuna kuna za poboljšanje cestovne infrastrukture – izjavio je Martinović.

Martinović je najavio i skorašnji početak radova četvrte faze na takozvanoj Srijemskoj graničnoj transverzali od Apševaca do Lipovca, a riječ je o kapitalnom projektu važnom za gospodarstvo i demografiju za cijelu istočnu Hrvatsku.

Pročitano 685 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI