Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Stručni tim: Vukovarsko-srijemski policajci ispravno postupili u Borovu

Ilustracija Ilustracija

Stručni tim Ravnateljstva policije utvrdio je u ponedjeljak u vezi postupanja policijskih službenika oko navijačkih povika mržnje u Borovu kako se njihova prosudba da pričekaju do dolaska dodatnih snaga pokazala opravdanom i omogućila daljnje procesuiranje svih osoba iz grupe, prenosi Hina.

Stručni tim je uputio u vukovarsko-srijemsku Policijsku upravu glavni ravnatelj policije nakon što su u nedjelju na društvenim mrežama objavljene snimke grupe osoba koje izvikuju neprimjerene poruke dok se nalaze pod nadzorom policije. U nadzoru je utvrđeno da su policijski službenici donijeli opravdanu prosudbu kada su grupu osoba, prilikom njihovog udaljavanja od Spomen obilježja 12 redarstvenika stavili pod nadzor i, s obzirom na njihovu brojnost, zatražili dodatne policijske snage, kako bi se spriječila eventualna protupravna ponašanja prilikom povratka grupe do njihovih vozila.

Takva je prosudba, naveli su, omogućila procesuiranje svih počinitelja, što je i učinjeno tijekom dana privođenjem osoba, a bez dodatnog uznemiravanja građana. Tijekom nadzora policije grupa se kretala u tišini, a u jednom je trenutku došlo do skandiranja neprimjerenog sadržaja u dva-tri navrata.

Pročitano 521 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI