Ispiši ovu stranicu

Župan Božo Galić održao sastanak s vukovarsko-srijemskim vatrogascima

Župan Božo Galić održao sastanak s vukovarsko-srijemskim vatrogascima Foto: Sandra Grgić

Povodom Međunarodnog dana vatrogasaca i blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, koji se obilježava 04. svibnja, župan vukovarsko-srijemski Božo Galić u  Palači Srijem primio je  vatrogasce predvođene zapovjednikom i predsjednikom Vatrogasne zajednice Vukovarsko-srijemske županije Zdenkom Jukićem i Antom Jelićem.

Župan Galić ovom prigodom zahvalio je vatrogascima na svemu što čine te pohvalio njihov dosadašnji rad.

-S vatrogascima radim cijeli život i ponosan sam što imamo tako dobru službu. Zahvaljujem im na njihovom trudu, radu i humanom obavljanju posla u raznim intervencijama, kao i u ostalim kriznim situacijama. Povodom blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, svim vatrogascima čestitam Dan vatrogasaca – rekao je Galić.

Čestitku vatrogascima uputio je i predsjednik Vatrogasne zajednice VSŽ Antun Jelić, istaknuvši kako danas u Vukovarsko-srijemskoj županiji djeluju 4 javne vatrogasne postrojbe, 26 središnjih dobrovoljnih vatrogasnih društava i 20 ostalih DVD-a.

Ovom prigodom župan Galić poklonio je vatrogascima laserski printer koji će im pomoći u rješavanju administrativnog dijela posla.

Pročitano 568 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI