Ispiši ovu stranicu

Veleučilište organiziralo dane otvorenih vrata i dan karijere

Veleučilište organiziralo dane otvorenih vrata i dan karijere Arhiva: HRV

Kako bi studente pripremili na buduće zapošljavanjeVeleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru  održalo je  VEVU dane karijera koji se zbog epidemiološke situacije ove godine održalo virtualno.

Riječ je o jednom od važnih događaja s fokusom na studente, poslodavce i tržište rada, na kojem se promiču praktična znanja, suradnja, interakcija i volonterski rad studenata, poduzetnika, alumnija s ciljem motiviranja, educiranja i potencijalnoga zapošljavanja.

Također Veleučilište Lavoslav Ružička organiziralo je Virtualne dane otvorenih vrata koji se održavaju 5. i 6. svibnja virtualno putem Zoom aplikacije zbog epidemiološke situacije. Zainteresirani mogu dobiti odgovore na sva pitanja o studijskim programima, upisima, gdje otići na studentsku razmjenu, koje izvannastavne aktivnosti Veleučilište ima i još puno toga rekao nam je dekan Veleučilišta Željko Sudarić

- Organizirali smo dane otvorenih vrata za buduće studente, one koji planiraju upisati neki od naših smjerova- pojasnio je Sudarić. 

Veleučilište Lavoslav Ružička već 15 godina stvara i obrazuje mlade prvostupnike javne uprave, ekonomije, fizioterapije i diplomirane fizioterapeute.

Pročitano 529 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI