Ispiši ovu stranicu

Počele prijave za besplatno ljetovanje vukovarske djece

Ilustracija Ilustracija Arhiva HRV

Grad Vukovar i ove je godine objavio Javni poziv za upis djece na ljetovanje u Lječilištu Veli Lošinj i na otoku Čiovu ovoga ljeta.

Besplatno mogu ljetovati djeca od završenog drugog do 8. razreda osnovne škole koja zadovoljavaju određene kriterije poput prosjeka ocjena, ostvarivanja zapaženih rezultata na školskim i izvanškolskim  natjecanjima, socijalnog statusa te djeca nezaposlenih roditelja.

Grad Vukovar poziva roditelje/skrbnike djece da za ljetovanje predaju uredno popunjene prijavnice s potrebnom dokumentacijom u Gradsku upravu Vukovar, dr. Franje Tuđmana 1, kod zaštitara na predviđeno mjesto.

Obrazac Prijave nalazi se u Gradskoj upravi Vukovar (kod zaštitara) i na službenoj web stranici Grada Vukovara.

O kojim je terminima i o kojem broju djece riječ pojasnio nam je gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

- Prva destinacija je krstarenje Jadranom. Na ovo krstarenje šaljemo djecu sa zapaženim rezultatima ostvarenim u školama. Kao i svake godine riječ je o 26 učenika s dva voditelja pratitelja, a termin je od 3. srpnja do 10. srpnja 2021. godine. Druga destinacija ljetovanja je Otok Čiovo, u terminu od 16. srpnja do 23. srpnja, a riječ je o grupi koju čini 50 djece i tri voditelja. I treća destinacija je lječilište na Velom Lošinju, koje već tradicionalno organiziramo u suradnji s Primorsko-goranskom županijom. Ovdje je riječ o dva termina i to od 10. srpnja do 17. srpnja i od 17. srpnja do 24. srpnja. U dva termina ukupno 100 djece ide na Veli Lošinj – rekao je gradonačelnik Penava.

Prijave se zaprimaju od 08. do 21. lipnja 2021. godine.

Djeca koja imaju loše vladanje temeljem svjedodžbe o završenom razredu u OŠ bit će izuzeta iz daljnje evidencije na navedeno besplatno ljetovanje. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Odluka o odabiru djece za ljetovanje u Velom Lošinju bit će objavljena na službenoj web stranici Grada Vukovara, najkasnije do 25. lipnja 2021. godine, a na otok Čiovo, najkasnije do10. srpnja 2021. godine.

Sva dodatna pitanja vezana uz ovaj Poziv mogu se postaviti nadležnom upravnom odjelu, na broj telefona 032/456-542.

Pročitano 613 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI