Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Učenici OŠ Blage Zadre u posjetu gradonačelniku

Učenici 3. razreda Osnovne škole Blage Zadre posjetili su gradsku upravu gdje  su ih je primili gradonačelnik Ivan Penava, njegov zamjenik Filip Sušac i pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Dražen Kobašević.

U veselom i opuštenom razgovoru djeca su gradonačelniku postavila niz pitanja ali i izrekli svoje želje. Tako ih je zanimalo kako se postaje gradonačelnik i što gradonačelnik radi, a među željama su uglavnom bila nova igrališta kako iza škole i u Borovu naselju, a čuo se i  prijedlog da se u Vukovaru napravi muzej svjetskih zastava.

Gradonačelnik je sa svojim suradnicima odgovarao na njihova pitanja te naglasio kako je iznenađen ekološkom osviještenošću djece i njihovom brigom za čistiji grad.

-Uvijek sam zadovoljan kada su u blizini djeca i oduševljen sam njihovim idejama, ali i prijedlozima. Zahvaljujem se nastavnicama i ravnatelju OŠ Blago Zadro što su nam  učenici došli u  posjet. Iznenadila me je i obradovala izuzetno razvijena svijest kod djece o očuvanju okoliša, ali i  emocija koju ova djeca imaju za svoj grad.-rekao je Penava.

Učenici su oduševljeni Vukovarom, a najviše im se sviđa vukovarski Vodotoranj, Ada, Muzej i Adica. 

Pročitano 645 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI