Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Dječji vrtić Vukovar I, najbolji vrtić u Hrvatskoj

Dječji vrtić Vukovar I, najbolji vrtić u Hrvatskoj Foto: J. Vrdoljak

Dječjem vrtiću Vukovar I, područnom objektu Leptirić, svečano je uručena plaketa za najbolji vrtić u Hrvatskoj.

Riječ je o natječaju koji je proveo nezavisni portal Gradonačelnik.hr, a uz plaketu su dobili i poklon paket didaktičke opreme koju je za njih pripremila tvrtka Baltazar didaktika d.o.o. koja je sponzor ovoga natječaja. Za titulu najboljeg vrtića natjecalo se 38 vrtića, a nakon pomne analize i usporedbe pristiglih prijava, po ocjenama i bodovima žirija ovaj vukovarski vrtić je proglašen najboljim u Hrvatskoj.

Plaketu je ravnateljici Dječjeg vrtića Vukovar I, Mirjani Kulić uručio koordinator projekta Gradonačelnik.hr i direktor tvrtke Ciudad d.o.o. Vjeran Stilinović koji je, govoreći o natječaju naglasio kako je ovaj Područni objekt vukovarskog vrtića za sve iduće natječaje ljestvicu postavio vrlo visoko.

- Ovaj smo projekt pokrenuli kako bismo pronašli najbolje i pokazali zašto su upravo oni najbolji te kako bismo propagirali izvrsnost - rekao je Vjeran Stilinović dodavši kako iz toga drugi mogu naučiti i pokrenuti slične projekte u svojoj sredini. Stilinović je također rekao kako su im u izboru najboljega pomogli partneri iz Ministarstva znanosti i obrazovanja te iz Agencije za znanost i obrazovanje čiji su stručnjaci bili u žiriju.

Ravnateljica vrtića MirjanaKulić je ovom prigodom rekla kako je odnijeti titulu najboljeg vrtića u Hrvatskoj izuzetna čast i kruna svakodnevnog i predanog rada svih odgojitelja.

-Djecu smo od jasličke do starije skupine učili što sve moraju napraviti kako bi sačuvali planet Zemlju te vjerujem da smo u tome uspjeli - rekla Kulić zahvalivši portalu Gradonačelnik.hr i tvrtki Baltazar didaktika na dodijeljenoj plaketi i uručenim poklonima za mališane.

Ovom događaju nazočio je i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima rekavši kako ovo priznanje daje veliku čast.

- Biti najbolji u Hrvatskoj je doista velika stvar te prije svega čestitam ravnateljici, odgojiteljicama, polaznicima ovog vrtića i njihovim roditeljima koji su zaslužni za ovu nagradu - rekao je gradonačelnik dodavši kako je lijepo biti primjer drugima i kako se ponosimo rezultatima koje postižemo.

Gradonačelnik Penava se također zahvalio Vjeranu Stilinoviću na čiju je inicijativu došlo do ovakvog natjecanja.

 

Pročitano 469 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI