Ispiši ovu stranicu

U Trpinji smrtno stradao vozač motocikla

U Trpinji smrtno stradao vozač motocikla Foto: Arhiva HRV

Danas 19. srpnja, u 8,50 sati u Trpinji, u ulici Jovana Perajlića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala - izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Naime, policija je očevidom na mjestu događaju utvrdila kako se 72-godišnjak iz Trpinje u namjeri da se osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka uključi s travnate površine u promet nije propustio sva vozila koja su se kretala kolnikom. Prilikom uključivanja u promet nije propustio 60-godišnjaka iz Bobote, koji je upravljao motociklom vukovarske oznake, a koji je imao prednost prolaska i nije uspio izbjeći osobni automobil kojim je upravljao 72-godišnjak te je došlo do sudara. Vozač motocikla zbog siline udara motocikla i automobila pao je na kolnik nakon čega je prevezen u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom iz Trpinje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, iz članka 227. Kaznenog zakona Republike Hrvatske te će stoga nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Pročitano 550 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI