Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Raspisan natječaj za upis studenata u Studentski dom Leopold

Raspisan natječaj za upis studenata u Studentski dom Leopold Foto: Arhiva HRV

Veleučilište Lavoslav Ružička raspisalo je natječaj za upis studenata u Studentski dom Leopold u Vukovaru.

Studentski dom raspolaže sa 108 smještajnih kapaciteta od čega su dva za osobe s invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane s odvojenom kupaonicom i kuhinjom te imaju dostupan internet.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi redovni studenti državljani Republike Hrvatske i Europske unije koji studiraju na Veleučilištu Lavoslav Ružička. Prema ugovoru sa Središnjim državnim uredom za hrvate izvan Republike Hrvatske pravo na smještaj imaju i studenti koji su se upisali na veleučilište, a pripadnici su hrvatske manjine. Pravo nemaju izvanredni studenti i oni koji imaju prebivalište u Vukovaru.

Studentski dom sagrađen je preko operativnog programa konkurentnosti kohezija - modernizacija, unaprjeđenje iproširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju, stoga prednost imaju studenti sa invaliditetom i studenti sa slabijim soci-ekonomskim statusom.

Prijave se podnose isključivo putem pošte, a rok za dostavu je do 31. kolovoza kako bi brucoši koji upisuju prvu godinu mogli aplicirati za smještaj.

Pročitano 592 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI