Ispiši ovu stranicu

PRIJELOMNA VIJEST: MUP u potrazi za trojicom bjegunaca, pretražena ruševina hotela Dunav, policija „češlja” Olajnicu i središte grada

Policija u potrazi za bjeguncima Policija u potrazi za bjeguncima Foto: R.Rac i M.Molnar

Vruće, vukovarsko, ljetno poslijepodne još više je „zagrijala” uzbudljiva, izvanredna i nimalo očekivana akcija pripadnika MUP-a. Vozilo Interventne jedinice policije zaustavilo se u neposrednoj blizini parkirališta nekadašnjeg hotela Dunav. Iz vozila je izašlo 4-5 policajaca koji su otrčali u ruševnu zgradu hotela. Ubrzo su dobili i pojačanje redovne policije koja s više policijskih vozila dolazi na mjesto događaja. Dio policije ulazi hotel i pretražuje ga, dio se nalazi na parkiralištu, a dio obilazi luksuzni osobni automobil švedskih registracijskih oznaka parkiran na parkiralištu.

Policijska akcija auto 1


Policijska akcija odvija se uz zainteresirane poglede brojnih sugrađana, a na terenu su bili i novinari HRV-a.

Kako smo neslužbeno doznali u razgovorima s policijom, traga se za tri mlađe muške osobe od kojih jedan ima bijelu majicu, jedna nosi šešir, a jedan je ćelav. Navodno su se sva trojica nalazila u ranije spomenutom luksuznom automobilu, u jednom trenutku ih je policija pokušala zaustaviti, nakon čega se daju u bijeg. Zaključani automobil ostavljaju na parkiralištu hotela, a njima se gubi svaki trag.

Hotel ulaz 1

Pretraga nekadašnjeg hotela Dunav nije urodila plodom, jedinica Interventne policije odlazi na Olajnicu, jer su se bjegunci mogli obaloutvrdom Vuke uputiti ka tom dijelu grada, dio redovne policije nalazi se u središtu grada i u blizini trgovačkog centa, a dio i dalje nadzire spomenuti automobil.

Kako doznajemo čeka se sudski nalog za izuzimanje automobila i njegovu pretragu. Akcija je u ovom trenutku još u tijeku, a kada doznamo više informacija o svemu ćemo vas obavijestiti.

Policija pred hotelom

Policija nije otkrivala je li riječ o krijumčarima droge, novca, oružja ili ljudi, niti jesu li bjegunci možda naoružani, no činjenica je da su se iz nekoga razloga dali u bijeg pred pripadnicima MUP-a.

Kako neslužbeno doznajemo, u trenutku zaključivanja ovoga članka, policija je navodno uspjela uhvatiti jednoga bjegunca.

Pročitano 2500 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac