Ispiši ovu stranicu

Mladi Privlačanin prikupio donaciju za čak 40-ero gladne djece

Mladi Privlačanin prikupio donaciju za čak 40-ero gladne djece Foto: Novosti.hr

Student strojarstva i rođeni Privlačanin Ilija Lučić odlučio je povezati svoju ljubav prema Marijinim obrocima i UFC- u. Naime, preko svoje Instagram stranice ufc.posters prikupio je donaciju za čak 40-ero gladne djece koja će svakog dana primati Marijine obroke cijelu školsku godinu.

Ilija je potpisane predmete i postere svjetski poznatih boraca (Arnold Billy Allen, Marcos Rogerio de Lima, Andre Ewell, Matija Blažićević i Alex Cooper – trener američkog borca hrvatskih korijena Stipe Miočića) prodavao na aukciji i pritom stekao sredstva za 40 djece koja će, zahvaljujući njemu, imati što jesti.

-Ilija, hvala ti na ovoj briljantnoj ideji i vremenu koje si darovao za najpotrebitije - poručili su iz Humanitarne udruge Marijini obroci.

Dio je to međunarodnog projekta Mary’s Meals koji u najsiromašnijim zemljama svijeta u školama osigurava svakodnevni topli obrok za djecu. Većini te djece to je ujedno i jedini obrok u danu.

Marijini obroci trenutno hrane više od 2 milijuna djece te imaju 21 otvorenu školsku kuhinju, a sve to zahvaljujući podupirateljima i donatorima.

 

Pročitano 384 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić