Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Krenula 10. akcija ''Biciklom za Vukovar''

Krenula 10. akcija ''Biciklom za Vukovar'' Foto: Arhiv HRV-a

U Zagrebu je danas krenuo biciklistički maraton pod nazivom "Biciklom za Vukovar" koji se održava već deset godina povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara - grada Heroja, nositelja projekta udruge "Za Vukovar" iz Zagreba.

Bicikliste su ispratili izaslanici gradonačelnika Grada Zagreba, Tomislava Tomaševića, Svibor Jančić, zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba i Milena Suknaić, voditeljica Odjela iz Gradskog ureda za branitelje, koja je tom prilikom u njegovo ime, pozdravila okupljene i označila start. 
U ime potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda bio je nazočan državni tajnik dr. Špiro Janović.
Kako učenici OŠ Rapska godinama ispraćaju bicikliste na 300 km dugom putu prema Vukovaru, ove godine priredili su izložbu svojih likovnih radova na temu Vukovara, koja je uljepšala taj dio Ulice grada Vukovara.

Sudionici akcije pozivaju sve da im se pridruže u 6. akciji darivanja krvi za Vukovarsku bolnicu, u srijedu, od 16,00 do 18,00 sati, u Gradskom društvu Crvenog križa Vukovar.

Pročitano 430 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI