Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Predstavljena nova e - usluga "Građani predlažu"

Predstavljena nova e - usluga "Građani predlažu" FOTO: Žana Kunji

Na konferenciji za medije predstavljena je nova e - usluga u Gradu Vukovaru pod nazivom "Građani predlažu"

U proteklom razdoblju realiziran je novi atletski stadion, biciklističke staze, skate park i brojni drugi projekti, a velik broj prijedloga, kako ističe gradonačelnik, proizašao je upravo iz prijedloga sugrađana svih dobnih skupina i interesa. Upiti i prijedlozi građana dolazili su dopisima, telefonskim pozivima ili razgovorom. Kako bi građani mogli bolje, intenzivnije i kvalitetnije komunicirati s gradskom vlašću, na službenoj stranici Grada, građani se od sada u svakom trenutku svojim prijedlozima i idejama mogu aktivno uključiti u daljnji napredak Vukovara.

- Ono što s ovim projektom želimo jest otvoriti još jedan kanal za komunikaciju i pozvati građane da se kroz novu e – uslugu dodatno uključe u formiranju našeg grada, u njegov izgled i funkcioniranje. Pri tome građane želim ohrabriti i reći im da nema glupih prijedloga i ideja i da je svaka ideja dobrodošla i svakoj ćemo, kao i do sada, posvetiti pozornost - rekao je gradonačelnik te pozvao građane na korištenje usluge i pomoć u razvoju grada.

 

e usluga građani
Izgled obrasca za slanje prijedloga na službenoj stranici Grada Vukovara

 

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE 

Novu e- uslugu pojasnila je pročelnica Ureda gradonačelnika Ivana Mujkić.
- Na stranici Grada postoji link na koji građani mogu kliknuti i sve što trebaju učiniti je unijeti ime, prezime, e-mail adresu, temu prijedloga i prijedlog. -

Mujkić je dodala kako kontakt s građanima postoji oduvijek no, smatra kako je ovo odličan projekt za veće uključivanje građana u rad za dobrobit grada.
- Želimo znati što građani misle i ovo je jedan dobar način da unaprijedimo komunikaciju i da svi projekti koji će uslijediti budu defintirani u suradnji s građanima jer na kraju krajeva sve se zbog njih i radi - zaključila je Mujkić.

Usluga je dostupna na službenim stranicama grada, a može ju se pronađi u rubrici e – usluge na dnu stranice.

Pročitano 637 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI