Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima završnica županijskog natjecanja u košarci

U Vinkovcima završnica županijskog natjecanja u košarci Foto: arhiva HRV

U Vinkovcima je otvorena završnica županijskog natjecanje u košarci za učenike srednjih škola.

Savez školskih sportskih društava Vukovarsko srijemske županije organizira završnicu županijskog natjecanja u košarci za učenike srednjih škola, na kojem će sudjelovati šest škola odnosno Gimnazija Vukovar, Tehnička škola Nikole Tesle Vukovar, Tehnička škola Županja, Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca Vinkovci, Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci i Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci. Zamjenik gradonačelnika Vinkovaca Josip Romić naglasio je kako je ovo veliki dan za njihov grad.

- Ovo je jedan najbolji način kako promovirati i popularizirati košarku, nee samo u našem gradu već širom županije. Imat ćemo priliku vidjeti talentirane igračke koji igraju dinamičnu i modernu košarku. Očekujem dobre rezultate i na državnoj završnici koja će se igrati u Poreču – istaknuo je Romić.

Igor Miličević, predsjednik Saveza sportskih školskih društava Vukovarsko-srijemske županije istaknuo je kako je prezadovoljan odazivom škola i provođenjem natjecanja s obzirom na epidemiološke mjere.
- Zadovoljan sam odazivom, mislim da je razina i kvaliteta školske košarke jako dobra. Nadam se kako ćemo unatoč epidemiološkoj situaciji završiti natjecanje - zaključio je Miličević.

Pročitano 500 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI