Ispiši ovu stranicu

Festival znanosti: predavanje veleposlanika Države Izrael u Republici Hrvatskoj Ilana Mora

Festival znanosti: predavanje veleposlanika Države Izrael u Republici Hrvatskoj Ilana Mora Foto: K.B.

U sklopu Festivala znanosti, koji se po prvi puta 6. i 7. svibnja održava u Vukovaru održano je predavanje veleposlanika Države Izael u Republici Hrvatskoj Ilana Mora.

Prodekanica za stručni i znanstvenostručni rad i međunarodnu suradnju na Veleučilištu Lavoslav Ružička Sanja Gongeta naglasila je kako je organizacija festivala bila prilika za dodatno osnaživanje suradnje s ustanovama iz grada i županije. Veleposlanik Države Izrael u Hrvatskoj Ilan Moro održao je predavanje o STARTupovima i o primjerima dobre poslovne prakse u Izraelu, a uz njega je predavanje održao i profesor Dragan Primorac na temu popularizacije znanosti. Gongeta o suradnji s Veleposlanstvom države Izrael kaže
- Ovo je potvrda naše tradicionalne suradnje. Veleposlanstvo države Izrael u RH pokrovitelj je i ove godine naše međunarodno-znanstvene konferencije SKEI koja se održava 12. svibnja – rekla je Gongeta.
Naglasila je kako su predavači pokazali veliki interes za organizaciju predavanja i radionica koje će se održati na četiri lokacije, Gimnazija Vukovar, Muzej vučedolske kulture, Gradski muzej Vukovar i na Veleučilištu gdje će svi zaljubljenici i oni koji se bave znanošću, ovisno o uzrastu moći proširiti svoje znanje o životu.

Pročitano 355 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI