Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Župan Dekanić primio prvake Hrvatske u malom nogometu

Župan Dekanić primio prvake Hrvatske u malom nogometu Foto: HRV / Jasenka Vrdoljak

Pobjednike Socca Prvenstva Hrvatske u malom nogometu, ekipu Restoran Nada Vukovar je u Palači Srijem primio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić sa svojim zamjenikom Franjom Oreškovićem te im čestitao na osvajanju prvenstva.

Župan Dekanić je tom prigodom rekao kako je jako važno dati potporu mladim i uspješnim ljudima dodajući kako županija na različite načine daje potporu mladima kroz financiranje sportskih klubova, udruga i programa.

- Bitno je na vrijeme prepoznati trud, rad i u konačnici uspjeh, a kada se uspjeh dogodi mora ga se iznijeti u javnost kako bi pokazali da su zapaženi te da su dobili određenu zahvalu. Mislim da je to i te kako dobar poticaj za mladog čovjeka – rekao je Dekanić te im poželio puno uspjeha na natjecanju Lige prvaka krajem kolovoza.

U ime ekipe županu je na prijemu zahvalio kapetan ekipe Josip Haluška.

- Nije mala stvar biti prvak Hrvatske i drago mi je da taj uspjeh prepoznaju čelni ljudi naše županije i da to podržavaju – izjavio je Haluška.

Sve pojedinačne nagrade otišle su u ruke igračima ove ekipe pa je tako Marin Ležaić proglašen najboljim igračem i najboljim strijelcem, a Dominik Jelinić najboljim vratarom turnira.

Ova malonogometna ekipa je osvajanjem prvog mjesta na Prvenstvu Hrvatske održanom početkom srpnja u Kerestincu, izborila odlazak na Ligu prvaka u slovenski Maribor koje će se održati od 25. do 28. kolovoza.

 

Pročitano 452 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI