Ispiši ovu stranicu

Grad Vukovar sufinancira mjesečnu autobusnu kartu redovnim studentima

Grad Vukovar sufinancira mjesečnu autobusnu kartu redovnim studentima Foto: Arhiva HRV

Grad Vukovar će sufinancirati cijenu mjesečne karte u javnom međumjesnom autobusnom prijevozu za redovne studente s prebivalištem na području grada Vukovara, koji su upisani u akademsku godinu 2022./2023. na visokim učilištima na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije - izvijestili su iz Gradske uprave. 

Za ostvarivanje prava na sufinancirani međumjesni autobusni prijevoz studenti su dužni osobno doći u gradsku upravu te podnijeti zahtjev, presliku važeće osobne iskaznice, Uvjerenje o prebivalištu/Elektronički zapis o prebivalištu, Uvjerenje o boravištu/Elektronički zapis o boravištu, potvrdu o redovnom upisu u nastavnu godinu u akademskoj godini 2022./2023 te izjavu studenta/ice kojom će potvrditi da nemaju osiguran smještaj u mjestu studiranja.

Za svaki naredni mjesec trajanja akademske godine 2022./2023., pružatelj usluge će na vratima poslovnog prostora istaknuti Obavijest o ovjeri putnih iskaznica na kojoj će biti navedeno razdoblje za ovjeru.

SVe dodatne informacije studenti mogu dobiti na broj 032/456-454 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 322 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI