Ispiši ovu stranicu

Studentima 800, srednjoškolcima 400 kuna mjesečno

Ilustracija Ilustracija Foto:HRV/ Valerija Lozančić

Općina Nuštar objavila je Javni poziv za dodjelu stipendija studentima i srednjoškolcima koji srednju školu pohađaju u drugoj županiji. Stipendije studentima će dodjeljivati u mjesečnom iznosu od 800, a učenicima od 400 kn.

Kako stoji u pozivu koje je Nuštar objavio na svojim stranicama, stipendije će dodjeljivati svim redovnim studentima s područja Općine Nuštar upisanim na preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij ili stručni studij za akademsku godinu 2022./2023. godinu u mjesečnom iznosu od 800 kn/106,18 eura. Stipendije se dodjeljuju i svim srednjoškolcima koji pohađaju srednju školu u drugoj županiji  u mjesečnom iznosu od 400 kn/53,09 eura.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti svi studenti od druge do posljednje godine studija pod uvjetom da imaju prebivalište na području Općine Nuštar, da imaju status redovitog studenta, ne primaju drugu stipendiju i pod uvjetom da podnositelj zahtjeva, odnosno obitelj podnositelja navedena na adresi u zahtjevu nema nikakav dug prema Općini Nuštar i komunalnom poduzeću Monosterium d.o.o. u vlasništvu Općine Nuštar.

Pravo na stipendiju imaju svi srednjoškolci koji pohađaju srednju školu u drugoj županiji pod uvjetom da imaju prebivalište na području Općine Nuštar i da podnositelj zahtjeva odnosno obitelj podnositelja navedena na adresi u zahtjevu nema nikakav dug prema Općini Nuštar i komunalnom poduzeću Monosterium d.o.o. u vlasništvu Općine Nuštar

 

Pročitano 313 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić