Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Vukovarski HDZ darivao korisnike Doma za stare i nemoćne

Vukovarski HDZ darivao korisnike Doma za stare i nemoćne FOTO: HRV/ŽANA KUNJI

Povodom nadolazećih blagdana Gradski odbor HDZ-a grada Vukovar posjetio je korisnike Doma za stare i nemoćne Vukovar kako bi im poželjeli blagoslovljene blagdane. Za korisnike su pripremili prigodne poklone, a oni su ih dočekali pjevajući tradicionalne božićne pjesme.

Predsjednik vukovarskog HDZ-a Nikola Mažar izrazio je zadovoljstvo što su nakon dvije pandemijske godine ponovno uspjeli organizirati darivanje i druženje s korisnicima u prostorijama Doma.
- Veseli me vidjeti da su ovdje svi veseli, zdravi i sretni. U ove blagdanske dane, ali i u sve ostale u godini, trebamo misliti na starije osobe i na sve druge u potrebi. Jedino što je važno su ljudske vrijednosti i dobrota, a upravo to često zaboravljamo u užurbanom i suvremenom životu. Veseli me da često posjećujemo korisnike i nadam se kako ćemo tradiciju nastaviti i dalje – rekao je Mažar koji je korisnicima poželio blagoslovljene i ugodne blagdane.

MAŽAR 2022 ŽK

Mladi su nakon darivanja i druženja pomogli korisnicima Doma okititi bor u predvorju ispred jaslica u prirodnoj veličini. Predsjednica gradske Mladeži HDZ-a Ivana Cindrić naglasila je kako je ovo najljepša akcija koju su organizirali u ovoj godini.

- Jako je važno misliti na najstarije jer im na ovaj način pokazujemo koliko nam znače i ukazujemo im na to da ih nismo zaboravili. Moraju znati da su nam jednako važni kao i svi ostali i da smo uvijek tu za njih – rekla je Cindrić. Ravnateljica Doma za stare i nemoćne Vukovar Željka Rajković izrazila je zadovoljstvo hvalevrijednom akcijom te se zahvalila na posjetu.

Pročitano 551 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI