Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Domovinski pokret organizirao druženje s građanima uz čaj i kuhano vino

Domovinski pokret organizirao druženje s građanima uz čaj i kuhano vino FOTO: HRV/ŽANA KUNJI

U središtu grada članovi Domovinskog pokreta grada Vukovara organizirali su druženje sa sugrađankama i sugrađanima na Badnji dan uz podjelu čaja i kuhanog vina. Okupljeni su vrijeme iskoristili i za druženje te razgovor o aktualnim gradskim temama.

Predsjednica vukovarskog Domovinskog pokreta Ivana Mujkić istaknula je koliko je vrlo važno biti prisutan među građanima.

- Ovo je vrlo simbolično druženje kako bismo se zbližili uoči Božića. Moram naglasiti koliko me veseli činjenica da je Domovinski pokret u godini iza nas jako puno radio, posebice kada govorimo i volontiranju. Mladi članovi stranke u svibnju, lipnju i srpnju, kada se nije provodio projekt Zaželi, pomagali su starijim osobama. Uoči Božića posjetili smo Udrugu udomitelja i Udrugu umirovljenika, a pokrenuli smo i akciju za pomoć vukovarskoj obitelji Hardi – rekla je Mujkić te je podsjetila kako je najavljivala pri osnivanju gradske podružnice stranke da će se Domovinski pokret osim politikom truditi staviti građanima na raspolaganje i doprinositi društvu.

- Jako sam sretna jer vidim da smo u tome uspjeli, a sam primjer je i gospođa Hardi koja se odlučila obratiti baš nama. Nadam se da ćemo u idućoj godini kroz sve dane biti puni božićnog duha i da ćemo pomagati ljudima koliko možemo. Svima želim blagoslovljen i sretan Božić i uspješnu 2023. godinu – poželila je Mujkić.

Pročitano 379 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI