Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemska županija odala priznanje sportašima na ostvarenim uspjesima

Vukovarsko-srijemska županija odala priznanje sportašima na ostvarenim uspjesima Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima primio je sportaše osvajače medalja na državnim i međunarodnim natjecanjima zajedno s njihovim trenerima. Na ovaj je način Županija odala priznanje sportašima na ostvarenim rezultatima. 

Župan Damir Dekanić je uz simbolične, sportašima uručio i novčane nagrade. Poželio je svim sportašima puno uspjeha na daljnjim natjecanjima te se zahvalio što promoviraju našu županiju i državu diljem svijeta.

Na prijemu kod župana bio je član Plivačkog kluba Vukovar Luka Čaparović koji je istaknuo kako je iza njega jedna dobra i kvalitetna sezona.

- Najveći uspjeh ove sezone je postavljanje državnog rekorda u disciplini 50 metara leđno na državnom prvenstvu u velikom bazenu – rekao je Čaparović pojašnjavajući kako je prvotno trenirao na bazenima u Osijeku, no onda je prešao na Plivalište Vukovar gdje su uvjeti kvalitetniji i bolji, a što se odrazilo i na rezultate i treninge.

Župan je nagradio i Majstorović Davora člana Kluba za praktično streljaštvo Strijelac Vinkovci koji je na državnom prvenstvu u praktičnom streljaštvu obranio prošlogodišnji naslov prvaka Hrvatske, a osim toga sudjelovao je i na Svjetskom prvenstvu koje se održalo u studenom 2022. godine na Tajlandu.

- Za sljedeću godinu imamo puno planova. Već u veljači 2023. godine odlazimo u Portugal na Portugal kup nakon kojega nam u lipnju u Češkoj slijedi Euro extreme. Pripreme su već u tijeku, a vremena za odmor baš i nema, svega desetak dana i nastavljamo dalje – pojasnio je Majstorović.

Pročitano 239 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI