Ispiši ovu stranicu

Vukovarce će u 2023. godinu uvesti Mladen Grdović

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Unatoč velikoj želji da nastupi u Vukovaru, glazbena legenda Mišo Kovač, zajedno s kćeri Ivanom Kovač, jutros je obavijestio Grad Vukovar kako zbog zdravstvenih razloga neće biti u mogućnosti nastupiti na dočeku Nove godine u gradu Vukovaru. 

- Kako bismo ispunili njegovu želju da nastupi u Gradu Heroja, dogovoreno je kako će Mišo Kovač svojim koncertom uveličati Dan Grada Vukovara 3. svibnja 2023. godine, a ovim putem želimo mu brz oporavak i sve najbolje u nadolazećoj novoj godini. Poznato je da Vukovarci nikada ne odustaju, pa je tako i sada, stoga s velikom radošću izvješćujemo kako će za doček Nove 2023. godine u gradu Vukovaru, uz Bosutske bećare nastupati Mladen Grdović koji će otpjevati nekoliko bezvremenskih hitova Mate Miše Kovača te ćemo mu na taj način zajednički iz Vukovara poželjeti brz oporavak - stoji u priopćenju Grada Vukovara. 

Novogodišnji program će započeti nastupom Bosutskih bećara u 22 sata, a u 23 sata pridružit će se Mladen Grdović koji će Vukovarce i sve posjetitelje uvesti u novu godinu.

Pročitano 350 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI