Ispiši ovu stranicu

Ovoga se vikenda održava Vinkovo u Iloku

Ovoga se vikenda održava Vinkovo u Iloku Foto: Arhiva HRV-a

Blagdan sv.Vinka zaštitnika vinara i vinogradara u Iloku se tradicionalno slavi, a ovoga vikenda, nakond dvije godine pauze zbog pandemije, ponovno se održava i manifestacija Vinkovo u Iloku. Iz Turističke zajednice grada Iloka poručuju da su se dobro pripremili za ovu, po mnogima najbolju zimsku vinsku manifestaciju u Hrvatskoj.

- Vinkovo se održava od 20. do 22. siječnja 2023.,a osim zabave u vinskom šatoru na šetnici uz Dunav uz poznate izvođače tamburaške glazbe, posjetitelji će moći uživati i u pokladnom sajmu te pokladnom jahanju. Sajam će ponuditi iločka vina, srijemske specijalitete i rukotvorine. Svi naši iločki vinogradari, vinari i podrumari pozivaju građane da ne propuste ovogodišnje Vinkovo u Iloku - istaknuo je direktor Turističke zajednice grada Iloka Ivica Miličević.

Od popratnih sadržaja istaknuo Feel good and Paint radionicu, Master class o iločkim vinima, planinarski izlet prema vidikovcu Skandala i vrhu Liska i turistički vlakić Traminac express. U glazbenom dijelu programa nastupaju Damir Vunuk, tamburaški sastav D-mol, Aurelius bend i Lege.

 

 

 

Pročitano 325 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar