Ispiši ovu stranicu

Osumnjičeni za oštećenje tuđe stvari

Osumnjičeni za oštećenje tuđe stvari Foto: Valerija Lozančić

Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom maloljetnika zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i branitelja, utvrđena je sumnja kako su u razdoblju od 14. prosinca 2022. do 11. siječnja 2023. godine trojica osumnjičenih maloljetnika grafitima neprimjerenog sadržaja oštetili fasade dvorca i sportske dvorane osnovne škole u Nuštru, dok su zajedno s četvrtim osumnjičenim maloljetnikom na isti način oštetili i zid pothodnika željezničke pruge u Nuštru.
Nadležnom državnom odvjetništvu policija će podnijeti kaznene prijave protiv osumnjičenih. 

Policija provodi očevid požara u Markušici koji je oko 23 sata 19. siječnja izbio na objektu automehaničarske radionice u vlasništvu 34-godišnjaka.
Požar su ugasili pripadnici DVD Ostrovo i JVP Vinkovci. U požaru nitko nije ozlijeđen, dok su tri osobna automobila i jedan traktor ostavljeni na popravak u potpunosti izgorjeli.
U tijeku je očevid.

Stanje u prometu
U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je pet prometnih nesreća. U tri prometne nesreće (Vukovar-2, Ilok) nastupila je samo materijalna šteta, dok su u dvije prometne nesreće (Vinkovci, Vukovar) ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene.

 

Pročitano 289 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić