Ispiši ovu stranicu

U Osijeku održan seminar Žene u poduzetništvu

U Osijeku održan seminar Žene u poduzetništvu Foto: obz.hr

U okviru projekta Poduzetnički obzor koji provodi Osječko-baranjska županija, u Osijeku je održan seminar pod nazivom Žene u poduzetništvu.

Riječ je o osmom seminaru u okviru navedenoga projekta, naglasila je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo OBŽ Ivana Katavić Milardović.

- Žene su vlasnice 25 posto trgovačkih društava u Hrvatskoj, a prema podatcima Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje na području Osječko-baranjske županije 60 posto čine nezaposlene žene. Nadamo se da ćemo ovim seminarom dodatno motivirati žene koje već jesu u poduzetništvu, ali i one koje razmišljaju da se upuste u poduzetničke vode – rekla je Katavić Milardović, naglašavajući da Osječko-baranjska županija nizom programa i mjera daje podršku upravo ženama.

Predavačica na seminaru bila je Natalija Pekić, a koja je u poduzetničkim je vodama od 1994.godine. Nazočnima se obratio i zamjenik osječko-baranjskog župana Josip Miletić, naglasivši da Osječko-baranjska županija kontinuirano ulaže u programe jačanja poduzetnika i njihovog poslovanja, a edukacije i seminari samo su jedan vid pomoći.

 

Pročitano 309 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar