Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić na radnom sastanku u Nijemcima

Na održanom radnom sastanku u Nijemcima, izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije predvođeno županom Damirom Dekanićem s načelnikom općine Nijemci Vjekoslavom Bejalevićem, razgovarali su o brojnim temama, između ostalog o izradi projektno-tehničke dokumentacije za projekt izgrade Auto park Lipovac te o prezentaciji Sportsko rekreacijskog centra Nijemci i prijavi na natječaj „Regionalna diversifikacija i specijalizacija Hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodane vrijednosti.

Belajević je istaknuo kako su razgovarali o zajedničkoj problematici u provođenju i ostvarenju projekata koji su bitni za razvoj njihove općine.

- Bilo je riječi o dva krucijalna projekta koja provodimo u partnerstvu sa Županijom, postoje tehnički problemi za koje se nadam da ćemo ih riješiti, a župan je pokazao volju i želju da to riješimo. Kroz ove projekte i demografske mjere želimo zadržati mlade – istaknuo je Belajević.

Župan Dekanić naglasio je kako bi se realizacijom projekta Auto park Lipovac riješio problem velikih gužvi na graničnom prijelazu Bajakovo.

- Postoji nekoliko cesta koje postaju problematične s obzirom na preveliku frekvenciju prometa, a nalaze se u blizini vrtića i škole. Nijemci imaju ambiciozne, ali i ostvarive projekte. Moram pohvaliti veliki broj demografskih mjera koje ova općina provodi, sveukupna slika je dobra, ima nade i potencijala da se broj učenika i djece u Nijemcima poveća – zaključio je župan.

Pročitano 189 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI