Ispiši ovu stranicu

Tijekom vikenda u Vinkovcima policija kod četiri osobe pronašla marihuanu

Tijekom vikenda u Vinkovcima policija kod  četiri osobe pronašla marihuanu Foto: HRV/Klaudija Boras

U petak 26. svibnja, Vinkovci, ulica Hansa Dietricha Genschera, u blizini vinkovačkog gradskog stadiona, policijski službenici su prekršajno prijavili četiri osobe, a među njima je i protiv jedne osobe nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Najprije su  oko 21 sat na tom području kod 21-godišnjaka pronašli 3,71 grama marihuane koja mu je oduzeta i dostavljena mu je obavijest o počinjenju prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Iste noći, policijski službenici su oko 22,20 sati zatekli dva maloljetnika u posjedu manje količine droge marihuane, a policajci su ubrzo pronašli i 18-godišnjakinju koja im je tu drogu dala, a kod nje je pronađeno još 5,66 grama marihuane.

Uručena im je obavijest o počinjenu prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a 18-godišnjakinji je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena i kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Omogućavanje trošenja droga.

Pročitano 234 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar