Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

U 24 sata šest prometnih nesreća i pet ozlijeđenih osoba

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV/V.Lozančić

Na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata zabilježeno je šest prometnih nesreća. Tri su bile samo s materijalnom štetom, dok je u druge tri ozlijeđeno pet osoba - jedna teže i četiri lakše, kažu iz PU vukovarsko - srijemske.

Jučer, 8. kolovoza, oko 14:15 sati, 52-godišnji vozač osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se Ulicom Braće Radić u Retkovcima u smjeru Prkovaca, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao vozilom na suprotnu prometnu traku te udario u teretni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak. U prometnoj nesreći 52-godišnjak je teže ozlijeđen, dok su 33-godišnjak i 23-godišnji putnik iz teretnog vozila lakše ozlijeđeni. Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, 52-godišnjaku će biti uručen obavezni prekršajni nalog, a o prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Također oko 19 sati, na autocesti Zagreb-Lipovac u blizini Babine Grede, 32-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, upravljajući skupom vozila, teretnim i priključnim vozilom – makedonskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu (1,68 g/kg), iz smjera Zagreba u smjeru Bajakova, uslijed nepropisnog kretanja vozilom, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na zelenu površinu i udario u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću 32-godišnjem vozaču je izdan prekršajni nalog.

Pročitano 391 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI