Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

S krivotvorenom osobnom prešao granicu, a pronađena mu i droga

S krivotvorenom osobnom prešao granicu, a pronađena mu i droga Hrv/K.B.

U petak, 18. kolovoza, oko 8.45 sati, policijski službenici Postaje granične policije Ilok su, tijekom redovnih poslova zaštite državne granice, uz državnu granicu zatekli osobu koja im je predočila osobnu iskaznicu Italije, a koja je u nezakonitom posjedu imala manju količinu marihuane (0,3 g), izvijestili su iz PU vukovarsko - srijemske. 

Zbog sumnje da se radi o krivotvorenom dokumentu policijski službenici su obavili dodatne provjere osobnih dokumenata kojima je njihova sumnja potvrđena. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o 47-godišnjem državljaninu Kosova koji je na nezakonit način prešao državnu granicu između Srbije i Hrvatske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu je protiv njega podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Krivotvorenje isprave te mu je izdano Rješenje o protjerivanju iz Europskog gospodarskog pojasa na rok od jedne godine, a zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga je prekršajno procesuiran. 

Pročitano 320 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI