Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Prijetila bombom ispred vinkovačke osnovne škole, odmah je uhićena

Prijetila bombom ispred vinkovačke osnovne škole, odmah je uhićena Foto: HRV/V.L.

U četvrtak, 19. listopada procurila je informacija o prijetnjama bombom jedne ženske osobe u blizini osnovne škole u Vinkovcima. O svemu se oglasila i policija.

 “U četvrtak, 19. listopada oko 15 sati  policija je zaprimila dojavu kako je ženska osoba prijetila u blizini osnovne škole u Vinkovcima.  Policijski službenici su promptno reagirali, ostvarili suradnju s odgovornim osobama osnovne škole i nadležnog Područnog ureda Hrvatskog zavoda za socijalni rad te istog dana u 16,.0 sati u prostorije policije priveli 37-godišnjakinju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja iz članka 139. stavaka 2. i 3. Kaznenog zakona.

 Nad 37-godišnjakinjom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je potvrđena sumnja kako je 19. listopada oko 13.40 sati u dvorištu vinkovačke osnovne škole uputila ozbiljnu prijetnju napadom opasnim sredstvom na školu.

 U sklopu kriminalističkog istraživanja, u domu osumnjičene 37-godišnjakinje je temeljem sudskog naloga provedena pretrag”, priopćili su iz  PU vukovarsko - srijemske te dodali kako je osumnjičena u petak 20. listopada u večernjim satima predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a kaznena prijava protiv nje bit će upućena nadležnom državnom odvjetništvu. 

Pročitano 731 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI