Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 54
Ispiši ovu stranicu

Održan veliki humanitarni koncert "Svi za Anabelu"

Tamburaški sastav Vranac na koncertu za Anabelu Tamburaški sastav Vranac na koncertu za Anabelu Foto: Dražen Bočkaj

U sportskoj dvorani Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Vukovaru održan je humanitarni koncert "Svi za Anabelu" na kojem su nastupila poznata imena s domaće glazbene scene.

Ulaznice koje su se prodavale po cijeni od 20 kuna rasprodane su u rekordnom roku, a svojim donacijama pridružile su se i mnogobrojne udruge iz Hrvatske i inozemstva, pa i osobe iz javnog života koje su pozivale građane da pozivom na broj telefona 060 9018 doniraju novčana sredstva za liječenje 1,5-godišnje Vukovarke Anabele Milić.

Josip Dabro, predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a vukovarsko-srijemske županije, i predsjednik organizacijskog odbora humanitarnog koncerta Svi za Anabelu, zahvalio je svima na velikom odazivu potvrdivši kako je prikupljanjem sto tisuća kuna ova humanitarna akcija uspjela.

U ime Anabeline obitelji svim donatorima zahvalila je njezina tetka Ivana Jurić, koja je istaknula kako se ne radi o operaciji, kako su mnogi pomislili, jer Anabela je premlada za takvo što, već o zračenjima na koja će početkom ožujka Anabela otputovati u Švicarsku.

Na koncertu su nastupili tamburaški sastavi Vranac, Sinovi ravnice, Đeram, Najbolji hrvatski tamburaši, pjevač Ivan Stapić i grupa Opća opasnost. Koliko njima znači dolazak u Vukovar i podrška ovoj malenoj djevojčici potvrdili su i sami glazbenici koji su se rado odazvali pozivu.

Dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta u euforiji je skandirala Anabelino ime izražavajući joj time podršku, a djevojčica je u pratnji roditelja također došla kako bi na taj način izrazila zahvalnost. Na velikom video zidu izmjenjivale su se fotografije brojnih poznatih osoba iz cijele Hrvatske koje su podržale ovu humanitarnu akciju.

Pročitano 2605 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI