Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

KiK donirao poplavljeno stanovništvo Cvelferije

Ovo je samo početak pomoći poplavljenima Ovo je samo početak pomoći poplavljenima Foto: J. Vrdoljak

Velika donacija njemačkog KiK Textilien-a, najvećeg trgovačkog lanaca odjeće i kućnih potrepština predana je jučer u Gunji.

Riječ je o potpuno novoj odjeći dopremljenoj prema popisu najpotrebnijih stvari koji je sastavio Crveni Križ. Osim donjeg rublja za sve uzraste, pamučnih majica, trenirki, obuće, posteljine i ručnika donirane su između ostalog i higijenske potrepštine, metle, jednokratne higijenske rukavice i slična sredstva.

„Čim smo čuli za ovaj stravičan događaj interno smo se organizirali i krenuli u prikupljanje robe iz naših trgovina. Tvrtka KiK Textilien poznata je po socijalnoj osjetljivosti, u Hrvatskoj poslujemo već 3 godine i imamo potrebu sada biti uz ljude. Zato smo se odlučili doći ovdje, izravno predati donaciju i vidjeti gdje još možemo pomoći.“ rekao je direktor KiK Textilien-a za Hrvatsku i Sloveniju, Petar Burazin. Vrijednost donacije je preko 100 tisuća kuna, a kako je rekla Nataša Đurčić, direktorica Plasman grupe i organizator akcije, ovo je samo početak pomoći koju su organizirali za poplavom stradala područja.

Donaciji su nazočili: načelnik Općine Gunja, Hrvoje Lucić, ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, Ivan Rebić,  predstavnik donatora: direktor KiK Textilien-a za Sloveniju i Hrvastku, Petar Burazin i direktorica Plasman grupe, Nataša Đuričić.

Pročitano 1463 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI