Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Humani potez vukovarskog poduzetnika

Obitelj Krolo za svoj je humani potez dobila zahvalnicu Grada Vukovara Obitelj Krolo za svoj je humani potez dobila zahvalnicu Grada Vukovara Foto: A. Lovric

Pet tona voća darivao svojim sugrađanima

U organizaciji gradske uprave Vukovarcima je u dva navrata podijeljeno pet tona krušaka i jabuka koje je donirala tvrtka  Lori fructus i obitelj Krolo. Donatorima je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava  uručio zahvalnicu te poželio nastavak uspješne suradnje. -Donaciju smo dobili zahvaljujući našim Vukovarcima obitelji krolo koja se već dulji niz godina uspješno bavi voćarstvom i ovo je mala pomoć u očuvanju novčanika naših sugrađana-izjavio je gradonačelnik Penava poželjevši i nadalje uspješnu suradnju s donatorom.

 

-Nadam se da smo zajedno naše sugrađane malo obradovali i siguran sam da to nije zadnja prilika za ovakvu suradnju te pozivam i druge poduzetnike da poduzmu slične korake i surađuju s Gradom i Županijom kako bi nam svima bilo bar malo bolje-izjavio je prilikom primanja zahvalnice Željko Krolo, vlasnik tvrtke Lori fructus.

Voće iz donacije su u središtu grada te u Borovu Naselju zajedno s volonterima dijelili i zamjenici gradonačelnika Marija Budimir i Marijan Pavliček, a voće je dostavljeno i u dječje vrtiće, osnovne škole, Domu za starije i nemoćne i socijalnoj samoposluzi u Vukovaru.

Pročitano 2849 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI