Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Predstavljen projekt Sunčica

Predstavljeni primjeri dobre prakse Predstavljeni primjeri dobre prakse Foto: J. Vrdoljak

Primjeri dobre prakse u radu sa udomljenom i socijalno ugroženom djecom i mladima na području Baranje te primjena modela i na području Vukovarsko-srijemske županije danas su predstavljeni u okviru projekta u prostorijama Europskog doma Vukovar.

Koordinatorica projekta, nazvanog Sunčica i predsjednica Udruge  Projekt građanske demokratske inicijative iz Belog Manastira, Mirela Alagić predstavila je aktivnosti provedene u okviru spomenutog projekta s ciljem poboljšanja kvalitete života udomljene i socijalno ugrožene djece i mladih na području od posebne državne skrbi.

Važnost projekta i potrebu njegove primjene i na području Vukovarsko-srijemske županije naglasila je izvršna direktorica Europskog doma Vukovar, Dijana Antunović Lazić.

Predsjednica Udruge udomitelja Zagrljaj Vukovarsko-srijemske županije Natalija Medak kao najveći problem u sistemu udomljavanja na našem području navela je nedostatak udomiteljskih obitelji, izazvan činjenicom da potencijalni udomitelji moraju biti zaposleni i imati odgovarajući smještaj.

Pročitano 1513 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI