Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Predsjednički kandidat Ivan Rude u Vukovaru

Ivan Rude pali svijeću za žrtve VUkovara Ivan Rude pali svijeću za žrtve VUkovara Foto: A. Lovric

Danas kao predsjednički kandidat, u utorak kao građanin

Predsjednički kandidat Ivan Rude posjetio je danas Vukovar te je na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položio vijenac i zapalio svijeću u spomen na poginule i nestale branitelja i civile u Domovinskom ratu. -Političari su nas sve razočarali, i žive i mrtve. Došli smo ovdje položiti vijenac sa radošću radi izvojevane pobjede, ali sa sjetom jer nismo dobili Hrvatsku za kakvu su oni dali svoje živote-izjavio je predsjednički kandidat Ivan Rude po dolasku u Vukovar.

Upitan za komentar situacije u Vukovaru rekao je da na Vukovaru želi "profitirati promašena politika koja je Hrvatsku i njezine građane i dovela u situaciju u kakvoj se danas nalazi". -Na ovakvim mjestima i trenucima želi profitirati promašena politika koja nas je i dovela tamo gdje jesmo. Ukrali su snove nas koji smo se borili za drugačiju Hrvatsku. Mi želimo Hrvatsku na zdravim osnovama, a ne da imamo državu, a gubimo neovisnost, slobodu i suverenost- poručio je Rude.  

Na pitanje novinara rekao je da će 18. studenoga biti u koloni sjećanja, ali tek kao običan građanin, a ne političar i predsjednički kandidat. 

Pročitano 2284 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI