Ispiši ovu stranicu

Održan humanitarni koncert "Srce Slavonije za Luku, Matea i Lovru"

Brojni glazbenici odazvali su se humanitarnoj akciji Brojni glazbenici odazvali su se humanitarnoj akciji Foto: Alen Bainrauch

U sportskoj dvorani u Borovu naselju jučer je održan humanitarni koncert pod nazivom "Srce Slavonije za Luku, Matea i Lovru". 

Koncert su organizirali Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara, mladež HDSSB-a i grad Vukovar kako bi pomogli sedmogodišnjem Lovri Hrčeku, devetogodišnjem Luki Amidžiću i jedanaestogodišnjem Mateu Mandiću koji, između ostalog, boluju od cerebralne paralize, epilepsije i sljepila.

 

Koncert je otvorio Dječji zbor Vukovarski golubići, a potom su, između ostalih, nastupili Igor Delač, TS Kristali,  Slavonia band, Sinovi ravnice, Stjepan Jeršek-Štef, TS Slavonci, TS Lucky band, TS Bećarski inat i mnogi drugi.

Sve nazočne pozdravio je i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava zahvalivši im što su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji u tako velikom broju.

Od prodaje ulaznica prikupljeno je, prema sadašnjim informacijama, najmanje 40.000 kuna, a još 50.000 kuna oboljeloj je djeci darovao Mirko Filipović.

Sav prihod darivat će se trima obiteljima koje su u teškoj financijskoj situaciji te svojoj djeci ne mogu priuštiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu.  

Pročitano 1965 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić