Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Za Lovru, Matea i Luku prikupljeno 123 tisuće kuna

Zahvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji Zahvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji Foto: J. Vrdoljak

U humanitarnoj akciji „Srce Slavonije za Lovru, Matea i Luku“ prikupljeno je ukupno 123 tisuće 510 kuna, priopćeno je na današnjoj konferenciji za novinare Organizacijskog odbora spomenute humanitarne akcije koju su organizirali stranačka mladež HDSSB-a, Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Grad Vukovar.

Zahvaljujući svim građanima i donatorima na sudjelovanju u akciji, roditeljima teško oboljelih dječaka u dobi od sedam, osam i jedanaest godina, predsjednica vukovarskog HDSSB-a Slavica Jelinić simbolično je uručila ček od po 41 tisuću kuna. S obzirom da HZZO ne pokriva troškove neophodnog liječenja u inozemstvu, novac će roditelji potrošiti u te svrhe.

Humanitarna akcija je trajala od 22. prosinca do 22.siječnja, a svi koji se nisu u tom periodu uključili u akciju i žele pomoći Lovri, Mateu i Luki, mogu se obratiti njihovim roditeljima ili u udrugu „Vukovarski leptirići“.

Pročitano 1705 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI