Ispiši ovu stranicu

Za Vodotoranj iz Posušja 24 tisuće kuna

Uručenje čeka u gradskoj vijećnici Uručenje čeka u gradskoj vijećnici Foto: R.Rac

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava primio je članove Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Herceg Bosne - Posušje. 

Članovi Udruge su proveli akciju prikupljanja sredstava za projekt obnove vukovarskog Vodotornja te su gradonačelniku Penavi uručili ček s iznosom od 24 tisuće kuna prikupljenih sredstva.

Gradonačelnik Penava je zahvalio na donaciji naglasivši još jednom kako uopće nije važna visina doniranog iznosa već zajedništvo koje se pokazuje na djelu.

- Od Mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, Vodotoranj čeka. Konačno, dočekali smo vrijeme kada će simbol otpora, gorostas koji je odolijevao silnim neprijateljskim granatama zaživjeti u jednom potpuno drugom ruhu - rekao je Penava, naglašavajući kako iz dana u dan svjedoče onoj puno važnijoj priči - priči zajedništva koje je ujedinilo Hrvate u Domovini i svijetu.                                                                                                                         

Mladen Bašić predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Herceg Bosne - Posušje je uručio gradonačelniku ček s donacijom, naglašavajući kako su članovi Udruge uvijek tu za Vukovar i Hrvatsku i u ratu i u miru.

U sklopu svog posjeta Vukovaru Udruga će obići Mjesto sjećanja- vukovarsku bolnicu, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen obilježje Ovčara, Vodotoranj te Spomen dom Trpinjska cesta.

Pročitano 910 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac