Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Potpisan ugovor o sanaciji prilazne ceste za potrebe poslovno inovacijskog centra BIC-a Vukovar

Gradonačelnik obišao lokaciju buduće prometnice Gradonačelnik obišao lokaciju buduće prometnice Foto: V.Vuleta

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik glavnog direktora Grdnja d.o.o. Osijek Zorislav Šmit potpisali su ugovor o sanaciji prilazne ceste za potrebe poslovno inovacijskog centra BIC-a Vukovar.

 

 - S tom prometnicom nastavljamo sa stvaranjem boljih uvjeta poslovnim subjektima u gospodarskoj zoni te tako privlačimo gospodarstvenike. Vukovarsku gospodarsku zonu dovodimo njenoj svrsi. Interes gospodarstvenika je velik, a u dvije godine doveli smo pet tvrtki u proizvodnji. - Po završetku ovog objekata već imamo nekoliko domaćih i inozemnih subjekata koji žele doći i ulagati u Vukovar - rekao je Penava za HRV.

Zamjenik glavnog direktora Gradnje Zorislav Šmit je rekao kako cijena radova iznosi nešto manje od 1,5 milijuna kn s PDV-om. Dodao je kako su posao dobili kao najpovoljniji ponuditelj na javnom natječaju. Rok izgradnje je 60 dana po uvođenju u posao. Raditi će se na radovima oborinske odvodnje, pripremnim radovima, radovima elektroenergetske kanalizacije. Šmit je izrazio uvjerenje kako će radove izvesti kvalitetno i u roku, pohvalivši gradonačelnika Penavu i njegove suradnike koji sve probleme koji se eventualno pojave rješavaju brzo i efikasno što je danas rijetkost. 

Pročitano 1446 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI